Göm meny

Gustaf Johanssons hemsida

Kort introduktion

Gustaf har läst civilingenjörsprogrammet Y-linjen ( Teknisk Fysik och Elektroteknik i Linköping ). Efter examensarbetet gjorde Gustaf ett kort äventyr uppe i välbetalda och fräsiga mediebranchens Stockholm som "Senior QA Engineer" på en amerikansk firma. Men efter ett tag insåg Gustaf att han fick på tok för lite stimulans i sitt arbete och sökte sig därför tillbaks till akademiska världen för att forska i sitt specialiseringsområde datoriserad bildbehandling. Han påbörjade sina forskarstudier i medicinsk bildanalys i professor Hans Knutssons forskargrupp i Mars 2011. Fokus på studierna har varit breda men mer eller mindre fokuserat på olika typer av bildförbättring.

Forskningsområden

  • Datoriserad Bildbehandling
  • Tillämpad Matematik
  • Mönsterigenkänning
Jag är en av de nyaste medlemmarna i projektet 3D and 4D Adaptive Filtering for Image Denoising and Patient Safety. Där jag fått lära mig några av gruppens allra fränaste metoder för bildförbättring. Speciellt är jag initiativtagare och huvudforskare för projektet Global Lineär Optimering (GLO).

Kontaktinformation

  • E-mail adress: förnamn [dot] efternamn [at] liu [dot] se
  • publik PGP nyckel - används främst för verifikation av kryptografiska signaturer av dokument som publicerats enligt förslaget nedan.

Publikationer

För publikationer gjorda på "traditionellt" vis i DiVA, klicka på "Publications" till höger. Torrents (googla eller sök på några populära bittorrent trackers för att finna dessa):

Gustaf Johansson

Rum:

E-post:

Telefon:

Fax:

Adress:

Publikationer

Sidansvarig: Gustaf Johansson
Senast uppdaterad: 2012-02-26